Insolventierecht

De advocaten in de praktijkgroep Insolventie treden op voor cliënten die met faillissement situaties in aanraking komen of als bestuurder, aandeelhouder, commissaris of anderszins aansprakelijk worden gesteld. Ook begeleiden zij ondernemers en ondernemingen die in financiële moeilijkheden (dreigen te) komen.

DE ADVOCATEN INSOLVENTIE VAN DVAN

Onderdeel van die begeleiding is advisering over de (on)mogelijkheden van herstructureringen of andere creatieve oplossingen voor een problematische schuldenlast. Eén van die oplossingen is de toepassing van de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). De specialisten van DVAN hebben aan de hand van een serie artikelen inzichtelijk gemaakt hoe de WHOA werkt en waar u rekening mee moet houden.

DE WHOA IN VOGELVLUCHT 

Onze advocaten praten (toekomstige) relaties van DVAN met regelmaat bij over voor hen relevante, actuele ontwikkelingen. U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor een sessie WHOA | Up tot date met DVAN.

WHOA | UP TO DATE MET DVAN

Daarnaast worden onze advocaten door verschillende rechtbanken aangesteld tot curator in faillissementen en tot bewindvoerder in surseances van betaling.

Voor een lijst van faillissementen die bij DVAN in behandeling zijn, klik hieronder:

OVERZICHT FAILLISSEMENTEN

Dit zijn de onderwerpen waar deze praktijkgroep zich op richt: 

Meer informatie & contact

Neem vrijblijvend contact op met de advocaten Insolventie van DVAN.