Arbeid, medezeggenschap & pensioen

Medewerkers zijn de kracht van een onderneming. Zonder medewerkers geen draaiende onderneming.

Maar medewerkers vormen ook vaak de grootste post op de balans. Daarom is het van belang de arbeidsrelatie goed vast te leggen. Wat gebeurt er als mijn medewerkers bij de concurrent gaan werken of voor zichzelf beginnen? Hoe kan ik optreden en wat mag ik doen? Gelukkig regelt het arbeidsrecht de rechten en plichten van werkgevers én werknemers. De arbeidsrechtadvocaten van DVAN weten hoe deze regels geïnterpreteerd moeten worden en hoe u ze het beste kunt toegepassen.

Adviseren, onderhandelen & procederen

DVAN adviseert en begeleidt ondernemers bij juridische vraagstukken. In eerste instantie proberen de advocaten arbeidsrecht de zaak in onderling overleg op te lossen. Lukt dat niet, dan starten zij zo nodig een procedure om uw belang te behartigen. Zodoende kunt u snel en flexibel schakelen bij veranderingen in uw organisatie en de wet.

 DE ARBEIDSRECHT ADVOCATEN VAN DVAN

De arbeidsrecht advocaten van DVAN zorgen ervoor dat wat u bedoelt rechtsgeldig op papier komt te staan en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Zodat u onbezorgd door kunt gaan met uw business. Lees meer over veel voorkomende onderwerpen en vraagstukken binnen het arbeidsrecht.

MEER INFORMATIE & CONTACT

Neem vrijblijvend contact op met de Arbeidsrecht advocaten van DVAN.