Handelsrecht

Ondernemen betekent kansen krijgen en kansen pakken. Daarvoor bent u bereid risico’s te nemen die tegelijkertijd ook beperkt moeten worden tot een acceptabel niveau. Het handelsrecht richt zich op het ‘handelen van een onderneming’. Als ondernemer heeft u een eigen strategie om commerciële doelen te bereiken. Hierbij bent u gebonden aan nationale en internationale wet- en regelgeving.

DE ADVOCATEN HANDELSRECHT VAN DVAN

Commerciële contracten en handelscontracten

Afspraken vastleggen met afnemers, leveranciers en commerciële samenwerkingspartners vraagt om maatwerk en een duidelijke formulering. De DVAN handelsrechtadvocaten zorgen ervoor dat wat u bedoelt ook duidelijk op papier komt te staan. Een goede registratie van de gemaakte afspraken vermindert de kans op onenigheid.

Geschillen & Procedures

In onze dagelijkse praktijk proberen wij procedures voor u te voorkomen, omdat deze vaak tijdrovend zijn en kostbaar. Soms is dat helaas niet mogelijk. Ook dan kunt u op ons rekenen. De advocaten van DVAN zijn gespecialiseerd in het voeren van procedures over nationale en internationale handelscontracten.

Internationaal handelen

De wereld internationaliseert en door het internet vervagen de internationale grenzen. Nederlandse ondernemingen krijgen daardoor steeds vaker en ook steeds sneller met internationale wetgeving te maken. De wetgeving in Europa wordt weliswaar steeds meer geharmoniseerd, toch zijn er nog altijd belangrijke verschillen en worden uniforme regels niet overal op dezelfde manier toegepast.

De advocaten van DVAN geven u helder en praktisch advies op alle gebieden van het brede handelsrecht; altijd vanuit het belang van uw onderneming en commerciële doelstelling.

Meer informatie & contact

Neem vrijblijvend contact op met de advocaten Handelsrecht van DVAN.