DVAN Advocaten verwelkomt nieuwe collega’s

door: Jorin Hagendoorn op 21/04/22

Graag stellen wij, met gepaste trots, onze nieuwe DVAN Advocaten collega’s voor:

mr. dr. Merel Heilbron versterkt als Juridisch Medewerker het Team Insolventie. Merel heeft ervaring opgedaan als professional support lawyer bij advocatenkantoren in Amsterdam en in Brussel en is als docent en promovendus verbonden geweest aan de Radboud Universiteit, waar zij is gepromoveerd op het insolventierechtelijke proefschrift ‘Retentierecht en uitwinning’.

mr. Reggy Thielen treedt als Juridisch Medewerker toe tot het Team Arbeidsrecht. Reggy heeft in de afgelopen jaren in de rechtsbijstandwereld expertise opgebouwd binnen het arbeidsrecht. Reggy heeft gekozen om bij DVAN Advocaten te gaan werken om zich verder in het arbeidsrecht te ontwikkelen.

Annetta van Wijk is als Financial Controller gestart binnen onze organisatie. Met haar jarenlange ervaring in diverse financiële functies, hebben wij een ervaringsvolle collega aangetrokken die onze interne afdeling financiën vertegenwoordigt. Daarnaast zal Annetta zich gaan ontfermen over het nog efficiënter inrichten van de financiële stromen binnen DVAN Advocaten.

Met deze nieuwe collega’s bouwen wij onze teams en ons kantoor uit tot een rijk geheel, zodat wij onze cliënten nog beter en daadkrachtiger kunnen ondersteunen bij juridische vraagstukken.

DVAN Advocaten adviseert, onderhandelt en procedeert op het gebied van fusies en overnames, commerciële contracten, mededingingsrecht, herstructureringen en arbeidsrecht voor cliënten op nationaal en internationaal niveau. 

Word jij de volgende nieuwe collega die wij met trots mogen annonceren? Klik dan hier om naar onze website te gaan voor onze vacatures. 

REAGEREN OF VRAGEN?