Retail

Binnen de retailsector vinden grote, structurele veranderingen plaats.

De detailhandel is een belangrijke economische sector in Nederland waar veel werkgelegenheid en omzet mee gemoeid is. De retail sector is ook bij uitstek een sector waarin veel ondernemers en familiebedrijven werkzaam zijn.

Binnen deze sector vinden grote, structurele veranderingen plaats, onder meer als gevolg van nieuwe technologieën en veranderend consumentengedrag. De specialisten van ons sectorteam retail zijn goed bekend met de uitdagingen die deze veranderingen voor u met zich meebrengen. Of het nu gaat om de verschuiving van fysieke winkels naar online verkoop, het opzetten van nieuwe samenwerkingsvormen, personeels- of huisvestingsvraagstukken, zij kunnen u helpen om deze uitdagingen succesvol te lijf te gaan.

Samen met u bekijken zij de vraagstukken of problemen waar u mee worstelt. Van e-commerce en privacyaspecten, tot franchiseproblematiek en van huurkwesties, tot uitbreiding of inkrimping van uw organisatie. Zij komen met hun ervaring en deskundigheid tot praktische en werkbare oplossingen & daar kunt u als ondernemer weer mee verder. 

 

recente zaken in de retail sector

Heeft u vragen over relevante wet- & regelgeving in de retail?

Neem dan contact op met één van de teamleden van de sectorgroep retail