Agri & food

De levensmiddelenmarkt is één van de meest gereguleerde markten binnen de EU

 

Beschermen onze algemene voorwaarden nog voldoende en zijn ze wel in lijn met de wetgeving? Wat zijn de valkuilen bij het aangaan van een samenwerking met een concurrent? Wat mogen we wel en niet op onze etiketten zetten? Wat zijn de regels voor het inschakelen van arbeidsmigranten? Welke eisen mogen wij stellen aan onze distributeurs?

Agri & Food Sectorteam

De specialisten van het Agri & Food sectorteam van DVAN Advocaten adviseren diverse bedrijven binnen de agri en food sector over diverse juridische uitdagingen en hebben jarenlange ervaring met juridische vraagstukken in de gehele keten: farm to fork.

Onze werkwijze

Het sectorteam van DVAN Advocaten onderscheidt zich door haar persoonlijke, informele en hands-on benadering, de kennis van de sector en de mogelijkheid om complexe juridische kwesties te vertalen in begrijpelijke en heldere taal.

Onze ervaring

Onze specialistische kennis op het gebied van levensmiddelenregelgeving en branche-specifieke Europese regelgeving gecombineerd met onze ervaring op het breed juridisch terrein, maakt ons tot een goed geïnformeerde & betrokken gesprekpartner. Daarbij maken wij tevens gebruik van ons brede netwerk in de branche en de goede contacten met diverse kennisinstituten.

Op de hoogte blijven?

De sectorgroep Agri & Food van DVAN Advocaten brengt elke drie maanden een nieuwsbrief uit met daarin onder meer verdiepende artikelen, recente ontwikkelingen en transacties en uitnodigingen voor kennissessies en activiteiten. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

food valley society

DVAN is partner van de Food Valley Society

contact

Heeft u een vraag, of wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkelingen op de markt en binnen uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
 

Recente zaken in de agri & food

Heeft u vragen over relevante wet- & regelgeving in de agri & food?

Neem dan contact op met één van de teamleden van de sectorgroep agri & food