ontmoet stijn

U kunt bij stijn terecht voor:

 • Fusies & overnames
 • Due diligence onderzoeken
 • Aandeelhoudersovereenkomsten en Joint Ventures
 • Aandeelhouders en post-closing geschillen
 • Vennootschapsrecht
 • Commerciële contracten

recente zaken van stijn

Verkoop van S&H Productfulfilment aan DSV Solution

Stijn heeft de aandeelhouder van S&H Productfulfilment geadviseerd bij de verkoop van alle aandelen aan DSV Solutions. S&H Productfulfilment heeft een leidende positie in de multi-channel product fulfilment in Europa op het gebied van warehousing, response handling, financial fulfilment, product fulfilment, European distribution, customer service, returns handling, e-fulfilment and supply chain management. DSV Solutions is de logistieke divisie van DSV, een aan de Deense beurs genoteerde internationale organisatie. Deze wereldwijd opererende organisatie is een toonaangevende speler op het gebied van lucht- en zeevracht, wegtransport en contract logistiek. Door de overname van S&H heeft DSV meer mogelijkheden op het gebied van e-commerce en multi-channel fulfilment waardoor DSV nog meer service kan bieden aan klanten op het gebied van business-to-business en direct-to-consumer multi-channel fulfilment.

Overname van KCI  door Royal IHC

Stijn heeft Royal IHC geadviseerd bij de overname van KCI the Engineers B.V. KCI is het Nederlandse engineering en consultancybedrijf van de Nederlands-Noorse offshore serviceprovider Oceanteam. KCI zal binnen Royal IHC, maritiem concern en één van de grootste scheepsbouwers van Nederland, zelfstandig blijven opereren. IHC heeft aangegeven dat de overname goed past bij de eerder ingezette strategie van het bedrijf om zich verder te ontwikkelen tot een leverancier van op kennis en technologie gebaseerde diensten en producten.

Verkoop meerderheid van de aandelen in Company Webcast aan Euronext

Stijn heeft de aandeelhouders van Company Webcast geadviseerd bij de verkoop van de meerderheid van de aandelen aan Euronext. Company Webcast is marktleider in de Benelux voor high-end webinar en webcast oplossingen. De acquisitie past in de ambitieuze groeiplannen die Euronext heeft voor de komende jaren voor het aanbieden van Corporate Services. Stijn heeft de verkopende aandeelhouders bijgestaan bij het opstellen en uitonderhandelen van onder andere de intentieovereenkomst, koopovereenkomst en aandeelhoudersovereenkomst.

Opleidingen

 • Nederlands recht (Universiteit Utrecht)
 • Post doctorale opleiding Fusies en Overnames (Nationale en Internationale module)

Lidmaatschappen

 • Dutch Corporate Finance Association (DCFA)
 • Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP)
 • M&A aan de Maas
 • Rotterdam Maritime Service Community
RECHTSGEBIEDENREGISTER

Stijn van der Stap heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: 

 • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u meer weten over mij?

KENNISMAKEN OF REAGEREN?

Persoonlijk betrokken

Uw ambitie centraal

Transparant in kosten

IK HELP U GRAAG VERDER

Stijn van der Stap

Partner /

Samen succesvol