F&O Awards: Tom van Dijk verkozen tot Overnameadvocaat van het Jaar

door: Tom van Dijk op 05/12/19 in Fusies, overnames & herstructureringen,

Tom van Dijk, partner en fusie & overnameadvocaat bij DVAN Advocaten, is verkozen tot Overnameadvocaat van het jaar 2019.

Tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres op 4 december jl. hebben overname- en financieringsplatforms Brookz en Dealsuite deze award uitgereikt aan Tom voor zijn bijzondere prestaties binnen de M&A-branche.

“Tom is een jonge partner bij DVAN en heeft zijn F&O praktijk de afgelopen jaren substantieel laten groeien, zowel in aantal relaties als in aantal transacties. Tom is in staat om met een scherpe juridische geest, een pragmatisch oog voor de transactie en persoonlijke interactie een goed resultaat te halen voor zijn cliënten," aldus de jury over Tom.

Brookz en Dealsuite reiken deze award jaarlijks uit aan de beste advocaat in de Nederlandse MKB-overnamemarkt. De prijs wordt toegekend aan de advocaat die door overnameadviseurs en investeringsmaatschappijen het meest wordt genoemd op grond van zijn prestaties als dealmaker. Zaken als inhoudelijke deskundigheid, creativiteit, probleemoplossend vermogen en zichtbaarheid in de markt tellen hierbij mee.

Tom: “Ik ben ontzettend vereerd met deze award. Het afgelopen jaar hebben we een aantal mooie transacties namens onze cliënten mogen begeleiden. De award geeft aan dat onze cliënten en ook de markt onze aanpak en werkwijze waarderen. Geen ellenlange juridische discussies, maar pragmatisch komen tot de beste uitkomst. Deze prijs maakt de kracht van het hele DVAN Fusie & Overname team duidelijk.”

REAGEREN OF VRAGEN?