Dresz International B.V. is overgenomen door Troy Companies B.V.

door: Tom van Dijk op 29/11/23 in Fusies, overnames & herstructureringen,

DVAN Advocaten heeft Sjors Bayens en Sabrina Bayens van Dresz International BV mogen begeleiden bij de verkoop van hun onderneming aan Troy Companies BV. Ook na deze overname blijven beiden betrokken bij de onderneming om de internationale groeiambities van Dresz te blijven leiden en het Troy-team te versterken.

Dresz International BV is een snelgroeiende ontwerper, fabrikant en leverancier van (private) non-food consumentengoederen met een sterke betrokkenheid bij Environmental, Social en Governance (ESG) principes. Het uitgebreide productaanbod van Dresz omvat accessoires voor consumentenelektronica, verlichting, kaarsen & geuren en koeling & verwarming. De klanten van Dresz bestaan o.a. uit bekende warenhuizen, supermarkten en andere retailers in Nederland, Duitsland en de rest van Europa.

De overname past in de overkoepelende strategie van Troy om een one-stop-shop te creëren die complementaire productgroepen aanbiedt voor grote Europese massa- en value retailers, met een focus op duurzaamheid.

Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar hebben Dresz International BV in deze transactie bijgestaan.

REAGEREN OF VRAGEN?