DVAN Advocaten heeft op 1 juni 2023 Nathalie van Hellenberg Hubar benoemd tot counsel

door: Tom van Dijk op 22/06/23 in Fusies, overnames & herstructureringen,

Nathalie van Hellenberg Hubar werkt sinds maart 2016 bij DVAN Advocaten in Rotterdam. Zij heeft een ruime ervaring in M&A, vennootschappelijke herstructeringen en corporate governance. Daarnaast adviseert zij middelgrote ondernemingen, private equity en venture capital partijen over diverse vormen van samenwerking en bestuurdersaansprakelijkheid. Zij richt zich daarbij met name op de (semi-)publieke sector en impactinvesteerders. Haar cliënten waarderen Nathalie om haar tomeloze inzet, juridisch pragmatisme en can-do mentaliteit.

Tom van Dijk: “Wij zijn trots dat Nathalie tot counsel is benoemd. De benoeming van Nathalie betekent een verdere versterking van onze ondernemingsrechtpraktijk. Wij zijn er zeker van dat er voor Nathalie een mooie toekomst is weggelegd binnen ons kantoor.

Stijn van der Stap: “In haar nieuwe rol zal Nathalie onze cliënten blijven bijstaan en bijdragen aan de verdere groei van ons M&A team en DVAN Advocaten.”

Nathalie van Hellenberg Hubar: “Ik vind het een enorme eer dat ik tot counsel ben benoemd. Als advocaat ondernemingsrecht met een focus op fusies, overnames en samenwerkingsverbanden, zet ik mij met veel plezier in voor onze cliënten. Ik zie ernaar uit om daar vanuit mijn nieuwe rol invulling aan te geven.

DVAN Advocaten geeft vanuit haar kantoor in Rotterdam haar nationale en internationale cliënten juridische ondersteuning bij het oplossen van juridische vraagstukken op het gebied van overnames, insolventies, arbeidsrecht en geschillen.

REAGEREN OF VRAGEN?