Over werken bij Dvan

Heb jij de &-factor?

Risto Larsson, advocaat fusies, overnames & herstructureringen en managing partner, over werken bij DVAN.

Risto Larsson is sinds 2000 aan DVAN verbonden en sinds 2013 managing partner van het kantoor. In 2006 heeft hij de vestiging in Rotterdam geopend en uitgebouwd tot praktijk die er vandaag staat. Voordat Risto koos voor ons kantoor heeft hij meerder jaren ervaring opgedaan in de advocatuur bij verschillende grote internationale kantoren.  

Mijn keuze voor dit kantoor is destijds vooral ingegeven door de positieve indruk die ik had van de sfeer binnen de organisatie en de dynamiek van een groeiende organisatie. Er heerst een ontspannen en open sfeer, waarin volop ruimte is voor eigen initiatief. De mensen hebben over het algemeen een ondernemende instelling en gaan op een prettige en respectvolle manier met elkaar om.

Lees verder

 

Ton van Oosten, advocaat procesrecht, over werken bij DVAN.

Ton van Oosten studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, zowel privaatrechtelijk als bedrijfsjuridisch. Daarnaast behaalde hij een mastertitel in Law and Economics. Na zijn studie ging hij in 1995 aan de slag bij de grotere advocatenkantoren. Eind 2013 stapte hij over naar DVAN. Daar is hij verantwoordelijk voor de ondernemingsrechtelijke procespraktijk van de Rotterdamse vestiging.

Na mijn studie ben ik eerst aan de slag gegaan bij de grotere advocatenkantoren in Nederland. Dat was een bewuste keuze. Ik heb het daar altijd goed naar mijn zin gehad en heb nog steeds goede contacten met voormalige collega’s. Als ervaren advocaat heb ik de overstap naar DVAN gemaakt. Hier ben ik verantwoordelijk voor de procespraktijk van de Rotterdamse vestiging.

lees verder

 

Hazan Senyuva, Advocaat, vestiging Utrecht

Hazan Senyuva is in 2016 als juridisch medewerker bij DVAN Advocaten in dienst getreden. Daarvoor was zij al bijna twee jaar als studerend medewerker verbonden aan ons kantoor. In januari 2017 is Hazan beëdigd als advocaat. In haar werk ligt haar focus op alles wat met het arbeidsrecht te maken heeft.

Ik voelde mij direct helemaal thuis bij DVAN Advocaten. De organisatie, informele (werk)sfeer en het type cliënten van dit kantoor passen goed bij mij. Ik heb bewust gekozen voor een middelgroot kantoor

lees verder

Samen succesvol

Onze mensen

Samen succesvol