Historie

Onze oorsprong geeft u voorsprong

Eind jaren 90 is binnen een grote dienstverlener (accountancy en advies) een juridische dienstverlening opgezet, om op deze manier het middensegment van het Nederlandse bedrijfsleven een complete dienstverlening te kunnen bieden. De nieuwe adviesgroep werd gevormd door de heren Dijkstra en Voermans en een aantal juristen.

In 2001 is de organisatie zelfstandig verder gegaan als Dijkstra Voermans Advocatuur. Met de komst van notaris Thea Berkhout in 2002 werd de dienstverlening nog verder uitgebreid. Vanaf dat moment stond ons kantoor bekend onder de naam Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat.

Eind 2014 hebben we de corporate identity van Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat vernieuwd, zodat we onze kernwaarden nog beter over het voetlicht kunnen brengen. In de loop der jaren werden we door velen al DVAN genoemd. Anno 2015 was het tijd om dit te institutionaliseren. Sinds september 2015 gaan we dan ook door het leven als DVAN.

Per 1 januari 2017 zijn we gefuseerd met Hoboken Advocaten, waarmee we met ruim 40 professionals doorgaan onder de naam DVAN Advocatuur & Notariaat. Door deze fusie bieden wij onze klanten een nog uitgebreider pakket aan juridische diensten, gecombineerd met een diepgaande kennis van sectoren en rechtsgebieden.

In januari 2018 is het notariaat zelfstandig haar diensten gaan aanbieden en is ons kantoor verder gegaan onder de naam DVAN Advocaten. De samenwerking met het notariaat is gebleven, waardoor wij onze klanten notariële dienstverlening kunnen blijven aanbieden. 

Samen succesvol

Onze mensen

Samen succesvol