Big Smile Invest heeft, in samenwerking met Gertjan de Gelder, Machinefabriek G. Olthof (Olthof Scheepsservice) overgenomen

door: Nathalie van Hellenberg Hubar op 26/09/23 in Fusies, overnames & herstructureringen,

Tot de Big Smile groep behoren onder meer AMW Marine (advies, verkoop en engineering van een breed scala aan voortstuwingssystemen), Belship (leverancier voor diverse nautische producten) en nu ook Olthof Scheepsservice. Olthof Scheepsservice richt zich op het onderhoud, de reparatie en de levering van scheepsmotoren en het verrichten van hieraan gerelateerde werkzaamheden. Met haar uitstekende voorzieningen en haar gunstige ligging aan de Hollandsche IJssel vlak bij de Brienenoord brug en met ca. 200 meter eigen kade (vrij van havengeld), is Olthof Scheepsservice een geweldige toevoeging aan de Big Smile groep. Te meer omdat Gertjan de Gelder, een vertrouwd gezicht binnen de branche, zich bereid heeft getoond om de samenwerking binnen Olthof Scheepsservice aan te gaan.

Nathalie van Hellenberg Hubar en Imbert van Weverwijk hebben Big Smile Investment bijgestaan bij de overname en het vormgeven van de samenwerking.

REAGEREN OF VRAGEN?