Antitrust Alliance opnieuw vermeld in Chambers Band 1

DVAN Advocaten is het enige Nederlandse lid van de Antitrust Alliance

door: Eric Janssen op 28/02/23 in Mededinging & gereguleerde markten,

Chambers & Partners heeft de Antitrust Alliance (ATA) opnieuw erkend als een van de meest toonaangevende netwerken van in mededingingsrecht gespecialiseerde advocatenkantoren in Europa. De ATA bestaat uit 19 Europese advocatenkantoren die mededingingsrecht aanbieden en DVAN Advocaten is het enige Nederlandse lid van het netwerk. De opname van ATA in de sectie Global Market Leaders - Law Firm Networks Europe van de Chambers & Partners Global Guide 2023 op Band 1 getuigt van de grote deskundigheid van de leden van het netwerk op het gebied van het nationale en Europese mededingingsrecht.

Eric Janssen van DVAN Advocaten is gespecialiseerd in het mededingingsrecht en is zeer tevreden met de gehandhaafde positie op Band 1 van de Chambers & Partners Global Guide 2023. “Het leveren van hoogwaardige diensten aan (branche-)organisaties, netwerken en bedrijven op het gebied van de mededingingswetgeving zoals het kartelverbod, het concentratietoezicht en de staatssteunregels, vereist niet alleen specialistische kennis van het mededingingsrecht, maar ook nauwe en grensoverschrijdende samenwerking met andere Europese advocatenkantoren. De erkenning van Chambers & Partners is een beloning zowel voor de kennis en vaardigheden van de afzonderlijke ATA leden, alsmede de effectieve samenwerking binnen het netwerk.”

DVAN Advocaten feliciteert alle leden van ATA met deze welverdiende onderscheiding!

Meer weten over mededingingsrecht in Nederland of Europa, neem dan contact op met onze mededingingsspecialist Eric Janssen.  

REAGEREN OF VRAGEN?