Heyboer c.s. overgenomen

Sector Agri

op 31/08/16 in Agri & food, Fusies, overnames & herstructureringen,

Heyboer Holding B.V. - een samenwerking tussen CAV Agrotheek B.V. en Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A. (CZAV) – heeft alle aandelen in o.a. Heyboer B.V. en Heyboer Trading & Leasing B.V. overgenomen.

Heyboer c.s. is als groothandel actief in de agrarische sector en adviseert haar klanten op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en bemesting. Daarnaast is Heyboer c.s. gespecialiseerd in het bespuiten, zaaien, planten en oogsten van zowel niet-biologische als biologische teelten.

De activiteiten van Heyboer c.s. passen goed in de strategie van CAV Agrotheek B.V. om zich door te ontwikkelen als brede toeleverancier van de land- en tuinbouw in Midden- en (Noord)West Nederland.

Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar hebben koper in deze transactie bijgestaan in het boekenonderzoek naar Heyboer c.s., de onderhandelingen ter zake de overeenkomsten en het ACM-traject.

Tom en Nathalie werden bij het boekenonderzoek bijgestaan door collega's Sander van Luijk, Dilara Kocer, Claudia Mens en Joost Mosselman.

Lees hier het persbericht.

Vragen?

Heeft u vragen over deze transactie? Neem dan contact op met Tom van Dijk via +31 10 313 39 00 of per e-mail via tom.van.dijk@dvan.nl.

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties