Eric Janssen auteur van het jaar bij Land- en Tuinbouw Bulletin 

op 29/07/22

Op 19 juli jl. heeft Eric de “Auteur van het jaar Award 2021” van het Land- en Tuinbouw Bulletin (LTB), een uitgave van Wolters Kluwer, in ontvangst genomen uit handen van Prof. Jeroen Rheinfeld voor zijn artikel "Natuurbeschermingsorganisaties en staatsteun; een lastige combinatie" (LTB 2021 nr. 2). De jury schrijft in haar rapport:  

"Zo is het artikel van belang voor eenieder die zich bezighoudt met agrarische natuurbeheer, wordt het (complexe) verband met het niet-agrarische leerstuk ‘staatssteun’ gelegd.

(...)  

Janssen weet bovendien de zeer complexe juridische, bestuurlijke en maatschappelijke problematiek van de staatssteun, en de (inderdaad) lastige combinatie met natuurbeschermingsorganisaties, op een prettig leesbare en systematische overzichtelijke wijze over te brengen op de lezer. Het artikel leest als een trein en vormt voor de agro-fiscalist en -jurist onmisbare informatie.“  

We zijn er trots op dat Eric voor een van zijn artikelen deze prestigieuze award heeft mogen ontvangen. Wil je meer weten over Eric, klik dan hier. Het bekroonde artikel kun je hier nalezen. Eric schrijft al jaren regelmatig artikelen en blog over mededinging, staatssteun en marktordening in de landbouw. Deze artikelen en blogs zijn hier te vinden.   

REAGEREN OF VRAGEN?