Vandaag: DVAN F&O Zoomdate: geheimhouding en exclusiviteit

DVAN Fusie & Overname Update

op 17/08/20 in Fusies, overnames & herstructureringen, Corona,

In de afgelopen maanden heeft de wereldwijde uitbraak van het coronavirus de F&O markt verlamd. De onzekerheid was groot, veel transacties kwamen on hold te staan en er werden maar incidenteel deals afgerond. Toch lijkt het tij nu enigszins te keren en lijkt de overnamemarkt zich voorzichtig te herstellen. Wij merken dat wij in de verkennende fase in het overnameproces veel vragen krijgen over de geheimhoudingsovereenkomst (de NDA) en exclusiviteit. Om die reden organiseren wij begin september een online kennissessie over de geheimhoudingsovereenkomst en andere juridische items die in deze fase van het overnameproces relevant zijn. In die sessie praten wij je daarnaast graag bij over de recente ontwikkelingen en de nieuwste trends op het gebied van fusies en overnames.

We nodigen je uit voor:

De eerste DVAN F&O ZOOMDATE: GEHEIMHOUDING EN EXCLUSIVITEIT

dinsdag 1 september 2020, 12:00 - 13:00 uur (webinar).

Ons DVAN Fusie- en Overnameteam praat je tijdens deze online kennissessie graag bij over de actualiteiten en staat aan de hand van praktijkvoorbeelden ook stil bij enkele do's en don'ts.

Om er voor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessies beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen beantwoorden wij nadien! Je kunt dat doen door een mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden we jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

De DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 1 september a.s. is via Zoom te volgen. Na inschrijving ontvang je van ons per e-mail een link naar het evenement.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je hier aan. 

Wij kijken er naar uit.

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties