DVAN breidt arbeidsrechtpraktijk in Utrecht uit

PERSBERICHT

op 16/02/17

Utrecht, 16-2-2017

DVAN Advocatuur & Notariaat breidt haar praktijk in Utrecht uit met advocate Marieke Oudenhuijsen en advocaat-stagiaire Hazan Senyuva.

Marieke Oudenhuijsen is per 1 februari als advocaat Arbeidsrecht verbonden aan DVAN. Met ruim 14 jaar arbeidsrechtelijke ervaring zal zij zich binnen DVAN richten op alle aspecten van het arbeidsrecht, zoals arbeidsovereenkomsten, ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, pensioen en medezeggenschap. Voor haar overstap naar DVAN was Oudenhuijsen werkzaam bij JENS advocaten.

Quote Maarten van Kempen (verantwoordelijk partner):

Wij zijn buitengewoon blij met de komst van Marieke. Met haar opgeruimde karakter, scherpte en gedegen kennis van zaken is er sprake van een perfect match en geven wij invulling aan onze groei ambities in Utrecht.

Hazan Senyuva is op vrijdag 27 januari jl. beëdigd door de Rechtbank Utrecht. Senyuva rondde in 2015 haar rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht af en werkt sinds juli 2015 bij DVAN. Zij richt zich op arbeidsrecht en personen- en familierecht. Op 9 maart start zij met de beroepsopleiding advocaten.

Over DVAN Advocatuur & Notariaat

DVAN geeft dagelijks juridisch advies aan ondernemers. Wij werken voor zowel nationale als internationale ondernemingen. De advocaten en (kandidaat-)notarissen hebben ieder een eigen expertise binnen het brede ondernemingsrecht.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten van Kempen (partner) op +31 10 313 39 02 of per e-mail via maarten.van.kempen@dvan.nl.

lees ook

Nieuwe Uitdaging bij... DVAN, Banning en Reflex Advocaten

Meesters van de week: overstap van de week is Marieke Oudenhuijsen

REAGEREN OF VRAGEN?