"DVAN benoemt fusie- en overname advocaat tot partner"

PERSBERICHT

op 15/02/18 in Fusies, overnames & herstructureringen ,

Utrecht, 15 februari 2018

DVAN Advocaten heeft fusie- en overname advocaat Tom van Dijk (37) benoemd tot salary partner. DVAN behoort al jaren tot de top van kantoren in Nederland wat betreft het aantal gesloten deals in het groot- en middenbedrijf en heeft hiervoor meerdere onderscheidingen ontvangen.

Quote Marco Balhuizen (managing partner):

De benoeming van Tom van Dijk tot salary partner past bij de groeistrategie van DVAN waarbij we sterk inzetten op fusies en overnames. Bovendien hebben klanten een klik met Tom omdat hij pragmatisch, strategisch en een goede onderhandelaar is.

Quote Tom van Dijk:

Ik ben trots dat ik nu salary partner ben binnen het ervaren DVAN dealteam. We begeleiden jaarlijks tientallen transacties waarvan het merendeel tussen de € 5 en € 50 miljoen. Hierbij hanteren we het unieke 3-stappen-plan. Een methodiek waarbij de belangrijkste onderhandelingspunten al vroeg op tafel komen voor een efficiënt proces.

Over DVAN Advocaten

DVAN Advocaten is het advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het groot- en middenbedrijf. Succesvol in fusies en overnames, sterk in herstructureringen en personeel en meester in contracten en geschillen. Bekend in Agri & Food, bedreven in Retail en vertrouwd in IT. DVAN Advocaten adviseert, onderhandelt en procedeert. Samen Succesvol.

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Langelaar, talent- en business development manager, op +31 30 285 03 00 / +31 6 53 59 39 80 of via sjoerd.langelaar@dvan.nl.

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties