DVAN Advocaten versterkt praktijkgroep handelsrecht met komst Sytze Peeters

op 01/06/21 in Handelsrecht,

De Utrechtse vestiging van DVAN Advocaten zet de groei van de praktijkgroep handelsrecht en commerciële contracten door. Advocaat Sytze Peeters versterkt het team per 1 juni 2021. Sytze is de derde aanwinst voor het team sinds begin van 2021.

“Wij zijn heel blij dat Sytze per 1 juni 2021 deel uitmaakt van DVAN Advocaten”, benadrukt managing partner Jorin Hagendoorn. “Sytze heeft veel relevante ervaring op het gebied van het nationale en internationale contractenrecht, als advocaat maar ook als legal counsel binnen het bedrijfsleven. Zijn komst onderstreept de ambitie van DVAN Advocaten om onze klanten een breed portfolio aan diensten op hoog niveau te bieden. De kern van onze dienstverlening is onze pragmatische aanpak. Hierdoor zijn wij voor onze klanten van meer betekenis dan alleen op juridisch vlak. Sytze zal met zijn ervaring en kennis hierin een belangrijke rol vervullen.”

Sytze: "Ik ben zeer verheugd over mijn overstap naar DVAN Advocaten, een dynamisch kantoor waar ik samen met mijn collega’s onze klanten de praktische oplossingen kan bieden die de klanten verder helpen. Wij kunnen met onze aanpak de brug slaan tussen juridische en commerciële vraagstukken.”

Sytze was als advocaat werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht en vervolgde zijn carrière als bedrijfsjurist bij organisaties in diverse sectoren, waaronder IT en financiële diensten. Binnen DVAN Advocaten zal hij zich met teamgenoten richten op het nationale en internationale contractenrecht.

REAGEREN OF VRAGEN?