Duurzaam Gebouwd verkoopt Building Holland aan Easyfairs

Building the Future!

op 17/04/18 in Fusies, overnames & herstructureringen,

Duurzaam Gebouwd verkoopt Building Holland aan Easyfairs, een grote Europese speler op het gebied van beursorganisatie en -uitvoering. Building Holland is uitgegroeid tot hét innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector in Nederland. 

Met de overname versterkt Easyfairs haar bouw,- installatie- en vastgoedportfolio in Nederland. Een sector die van strategisch belang is voor Easyfairs. 

De grondleggers van Building Holland en Duurzaam Gebouwd blijven verbonden aan het event. Met Duurzaam Gebouwd is een meerjarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten. 

Onze advocaten Daniëlle Dix en Marijke Sipkema - ten Brink hebben verkoper juridisch bijgestaan en zo het bundelen van krachten door beide organisaties gefaciliteerd. 

Heeft u vragen over deze deal? Dan kunt u contact opnemen met Daniëlle Dix. Daniëlle is bereikbaar op het telefoonnummer +31 6 43 37 61 18 of per e-mail via danielle.dix@dvan.nl.

Lees hier het persbericht.

Beeld: van links naar rechts: Pieter Simons (Easyfairs), Wietse Walinga (Duurzaam Gebouwd), Jeroen van Hooff (Easyfairs) en Richard Klein (Building Holland) © Duurzaam Gebouwd

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties