"Dijkstra Voermans behaalt tweede plaats bij verkiezing ‘Deal of the year’"

door: Daniëlle Dix op 22/01/15 in IT , Fusies, overnames & herstructureringen ,

Een mooie eer voor een mooie transactie

Door Dijkstra Voermans begeleid overnametraject voor Sator-LKQ behaalt mooie tweede plaats bij verkiezing “Deal of the year”

De vijfvoudige transactie van Sator-LKQ was genomineerd voor de DCFA Deal of the Year Award 2014. Zoals al eerder geschreven: een mooie eer voor een mooie transactie.

Naast Dijkstra Voermans waren Antea Participaties (met de management buy out (MBO) van Uniekaas) en Aeternus Corporate Finance (met de bedrijfsopvolging bij het familiebedrijf Janssen Beatrixhaven) genomineerd.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Dutch Corporate Finance Association (DCFA) werd door de juryvoorzitter en de DCFA-leden een aantal prikkelende vragen gesteld aan de drie genomineerden over de transacties. Wat was er zo complex, welke creatieve oplossingen zijn toegepast, en waaruit blijkt het multidisciplinaire karakter? Ook de betrokken ondernemers kwamen kort aan het woord, onder andere om uit te leggen in hoeverre de onderneming er beter voor staat na de transactie.

Na deze interviews werd in het juryberaad (jury: Peter Paul de Vries (Value8), Peter Rikhoff (Brookz) en Sjoerd Mol (Benvalor/bestuurslid DCFA)) werd uit deze top 3 mooiste overnamedeals een keuze gemaakt. Antea Participaties heeft de award gewonnen. Dijkstra Voermans werd met de Sator/LKQ transactie een goede twee.

Dijkstra Voermans feliciteert Antea en het management van Uniekaas van harte met de award!

Klik hier voor het persbericht.

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties