DVAN F&O Zoomdate: Venture Capital

Dinsdag 16 november 2021 van 12:00 tot 12.45 uur

DVAN F&O ZOOMDATE: VENTURE CAPITAL

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze F&O ZOOMDATE op dinsdag 16 november a.s.

Venture Capital is sexy. Steeds vaker wordt ons gevraagd te adviseren bij investeringen in jonge innovatieve start-ups en scale-ups. Tijdens onze maandelijkse digitale meet-up met onze M&A relaties bespreken wij graag de kenmerken van venture capital-investeringen en de belangrijkste aandachtspunten. Welke valkuilen heeft een investering in een start-up of scale-up en welke bepalingen zijn bij dit soort transacties gebruikelijk? In deze sessie proberen wij een kort overzicht te geven van de belangrijkste afspraken tussen investeerders, founders en jonge vennootschappen en delen we graag onze tips & tricks.

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 16 november 2021
Tijdstip: 12:00 uur tot 12.45 uur
Sprekers: Nathalie van Hellenberg Hubar en Stijn van der Stap
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Stijn van der Stap, Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar