DVAN Kennislunch F&O Najaar 2022

Dinsdag 29 november 2022 van 12:15 tot 13:45 uur

DVAN Kennislunch F&O Najaar 2022

Na een lange periode van kennisdeling op afstand kunnen wij je eindelijk weer uitnodigen voor een fysieke kennislunch F&O bij ons kantoor en wel op dinsdag 29 november 2022 om 12.15 uur.

Tijdens de kennislunch staan de navolgende onderwerpen centraal:

“Distressed M&A || Kopen uit faillissement || Vijf voor twaalf transacties"

Jorin Hagendoorn en Tom van Dijk praten je tijdens deze verzorgde kennislunch graag bij over de actualiteiten en staan aan de hand van praktijkvoorbeelden stil bij de do's en don'ts.

Na de kennislunch weet je waar je rekening mee moet houden bij vijf voor twaalf transacties, hoe risico's verdeeld kunnen worden bij distressed M&A, wat komt kijken bij kopen uit faillissement en wat de rol van de curator hierbij is.

Om te zorgen dat je het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen over dit onderwerp met ons te delen. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Uit ervaring weten wij dat onze deelnemers zonder uitzondering enthousiast zijn over de inhoud van de kennissessies, maar dat daadwerkelijke toepassing in de eigen praktijk vaak een uitdaging is. Daarom bieden wij liefhebbers graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw persoonlijke situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

PROGRAMMA EN LOCATIE

Programma
12.15 - 12.25 - Ontvangst
12.25 - 12.30 - Kort welkomstwoord door Stijn van der Stap
12.30 - 13.15 - Presentatie door Jorin Hagendoorn en Tom van Dijk (inclusief lunch)
13.15 - 13.30 - Vragen & discussie

Locatie
Rotterdam - dinsdag 29 november 2022
Adres: Westerlaan 14

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 25 november 2022. Deelname aan onze kennislunch is kosteloos, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. 

Als je een collega of relatie mee wil nemen naar de kennislunch, dan kun je deze uitnodiging uiteraard doorsturen. 

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Team Fusies & Overnames