DVAN Kennislunch F&O Voorjaar 2022

Dinsdag 12 april 2022 van 12:00 tot 14:00 uur

DVAN Kennislunch F&O Voorjaar 2022

Na een lange periode van kennisdeling op afstand kunnen wij je eindelijk weer uitnodigen voor een fysieke kennislunch F&O bij ons kantoor op dinsdag 12 april 2022 om 12.00 uur.

Tijdens de kennislunch staat het navolgende onderwerp centraal:

Het schadebegrip en schadevergoeding bij overnames, in het bijzonder bij inbreuken op garanties

Het team F&O praat je tijdens deze volledig verzorgde kennislunch graag bij over de actualiteiten en staat aan de hand van praktijkvoorbeelden ook stil bij de do's en don'ts. 

Na de kennislunch weet je waar je rekening mee moet houden bij het kiezen voor een bepaald schadebegrip, en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor het recht op schadevergoeding bij een inbreuk (op de garanties).

Om er voor te zorgen dat je het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf je eventuele vragen over dit onderwerp met ons te delen. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Uit ervaring weten wij dat onze deelnemers altijd enthousiast zijn over de inhoud van de kennissessies, maar dat de daadwerkelijke toepassing in je eigen praktijk vaak een uitdaging is. Daarom bieden wij je graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw persoonlijke situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

PROGRAMMA EN LOCATIE

Programma
12.00 - 12.25 - Ontvangst
12.25 - 12.30 - Kort welkomstwoord door Stijn van der Stap
12.30 - 13.30 - Presentatie door Tom van Dijk (inclusief verzorgde lunch)
13.30 - 14.00 - Vragen & discussie

Locatie
Rotterdam - dinsdag 12 april 2022
Adres: Westerlaan 14

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 8 april 2022. Deelname aan onze kennislunch is kosteloos, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. 

Als je een collega of relatie mee wil nemen naar de kennislunch, dan kun je deze uitnodiging uiteraard doorsturen. 

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Team F&O