DVAN F&O Zoomdate: Venture Capital – Samenwerkingsafspraken

Venture Capital – Samenwerkingsafspraken

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze F&O ZOOMDATE op dinsdag 14 december a.s. in onze Venture Capital-serie. Steeds vaker worden wij gevraagd te adviseren bij investeringen in jonge innovatieve start-ups en scale-ups. Tijdens dit tweede deel van onze venture capital zoomdate, gaan wij in op de diverse samenwerkingsafspraken die partijen bij een venture capital deal maken. Hoe veel invloed wil de investeerder op de day-to-day business van de onderneming en hoe organiseer je die invloed? Wij geven tijdens onze digitale meet-up een kort overzicht van de belangrijkste samenwerkingsafspraken tussen investeerders, founders en jonge vennootschappen en delen we graag onze tips & tricks.

DVAN F&O ZOOMDATE: Venture Capital – samenwerkingsafspraken (invloed en zeggenschap)

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 14 december 2021
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Spreker: Nathalie van Hellenberg Hubar en Stijn van der Stap
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Stijn van der Stap, Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar