DVAN F&O Zoomdate: Venture Capital - Exit

Dinsdag 1 februari 2022 om 12.00 uur

DVAN F&O Zoomdate: VENTURE CAPITAL - exit

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 1 februari 2022 om 12.00 uur in onze Venture Capital-serie. Steeds vaker worden wij gevraagd te adviseren bij investeringen in jonge innovatieve start-ups en scale-ups. Tijdens dit derde deel van onze Venture Capital Zoomdates, gaan wij in op de diverse exit-mogelijkheden die partijen bij een Venture Capital deal kunnen maken. Wij geven tijdens onze digitale meet-up een kort overzicht van de belangrijkste exit-mogelijkheden voor investeerders, founders en jonge vennootschappen en delen wij graag onze tips & tricks.

DVAN F&O ZOOMDATE: Venture Capital - Exit

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 1 februari 2022
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Tom van Dijk en Stijn van der Stap
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Stijn van der StapTom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar