DVAN F&O Zoomdate Opschortende voorwaarden: een deal op losse schroeven?

Dinsdag 13 juni 2023 om 12:00 uur

DVAN F&O Zoomdate: Opschortende voorwaarden: een deal op losse schroeven? 

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 13 juni 2023 om 12.00 uur

Het opnemen van opschortende voorwaarden in overnamecontracten is soms onvermijdelijk, maar het brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Wat zijn (de wettelijke grenzen aan) opschortende voorwaarden en welke gevolgen zijn eraan verbonden?

Tijdens de Zoomdate praten Stijn van der Stap en Joris Droppert je bij over de opschortende voorwaarden en staan aan de hand van praktijkvoorbeelden stil bij de do's en don'ts.

DVAN F&O ZOOMDATE: Opschortende voorwaarden: een deal op losse schroeven?

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 13 juni 2023
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
SprekersStijn van der Stap en Joris Droppert
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team F&O