DVAN F&O Zoomdate: Earn Out

Dinsdag 4 oktober 2022 om 12.00 uur

DVAN F&O ZOOMDATE: Earn Out

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 4 oktober 2022

Er zijn diverse redenen waarom partijen bij een overname gebruik maken van een earn-out constructie. Eén daarvan is onzekerheid over toekomstig resultaat van de onderneming. De recent stijgende energiekosten en grondstofprijzen maken dit onderwerp des te relevanter. In de aanstaande DVAN F&O Zoomdate zullen wij nader ingaan op de motieven voor een earn-out, de voor- en nadelen hiervan en onze eigen ervaringen met earn-out constructies (zowel bij de totstandkoming ervan als bij discussies die achteraf kunnen ontstaan). Vanzelfsprekend geven wij je ook praktische tips & tricks voor als je kiest voor een earn-out constructie.

Tijdens de Zoomdate praten Stijn van der Stap, Tom van Dijk en Imbert van Weverwijk je bij over de earn out. 

DVAN F&O ZOOMDATE: Earn Out

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 4 oktober 2022
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Stijn van der Stap, Tom van Dijk en Imbert van Weverwijk
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Team F&O