DVAN F&O Zoomdate: De exit van aandeelhouders

Dinsdag 5 oktober 2021 van 12:00 tot 13:00 uur

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze F&O ZOOMDATE op dinsdag 5 oktober a.s. Tijdens deze digitale meet-up van een uur met onze M&A relaties lopen wij door de belangrijkste exit-regelingen. Daarbij zullen wij ingaan op het voorziene afscheid van een aandeelhouder, een gezamenlijke exit als op de exit in geval van een geschil. Wij zoomen onder meer in op de leaver-regelingen (bijzondere aanbiedingsverplichting), de tag along en de drag along en kijken naar de wettelijke geschillenregeling en de eventuele contractuele alternatieven.

DVAN F&O ZOOMDATE: De exit van aandeelhouders  

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 5 oktober 2021
Tijdstip: 12:00 uur tot 13:00 uur
Spreker: Nathalie van Hellenberg Hubar
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Stijn van der Stap, Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar