DVAN F&O ZOOMDATE: Afgebroken onderhandelingen

Dinsdag 1 maart 2022 om 12.00 uur

DVAN F&O Zoomdate: Afgebroken onderhandelingen

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 1 maart 2022 om 12.00 uur.

Ons team van fusie- en overname-advocaten werkt elke dag aan mooie deals, maar het komt natuurlijk ook voor dat onderhandelingen worden afgebroken. Hoe zit het dan met gemaakte kosten? En wat te denken van andere potentiële kopers die zijn afgehouden, omdat er al onderhandelingen werden gevoerd? Er zijn omstandigheden waaronder onderhandelingen niet meer kunnen worden beëindigd zonder enige compensatie. Tijdens de Zoomdate wordt ingegaan op de (on)mogelijkheid van het afbreken van onderhandelingen en mogelijkheden om je daar tegen te wapenen.

DVAN F&O ZOOMDATE: Afgebroken onderhandelingen

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 1 maart 2022
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Ton van Oosten en Joris Droppert
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Stijn van der Stap, Tom van DijkNathalie van Hellenberg Hubar, Ton van Oosten en Joris Droppert