DVAN F&O Teamsdate | Garanties en Vrijwaringen

Dinsdag 28 november 2023 om 12.00 uur

DVAN F&O teamsdate | Garanties en Vrijwaringen

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O Teamsdate op dinsdag 28 november 2023 om 12.00 uur

Bij elke transactie gaat een groot gedeelte van de onderhandelingen over de garanties en vrijwaringen. Wat is het verschil tussen garanties en vrijwaringen? Wat betekent het voor de risicoverdeling tussen de koper en verkoper? Wat betekent een garantie danwel vrijwaring voor de aansprakelijkheid? En in hoeverre heeft disclosed information en/of een disclosure letter invloed? 

Nathalie van Hellenberg Hubar en Stijn van der Stap praten je tijdens de Teamsdate hierover graag bij over de actualiteiten en staan aan de hand van praktijkvoorbeelden ook stil bij enkele do's en don'ts.

DVAN F&O Teamsdate | Garanties en Vrijwaringen

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 28 november 2023
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
SprekersNathalie van Hellenberg Hubar en Stijn van der Stap
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Teamsdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team F&O