Fusie DVAN & Hoboken

Per 1 januari 2017

op 02/12/16

DVAN & Hoboken Advocaten fuseren per 1 januari 2017. Met circa 40 juristen gaan we met een vernieuwd kantoor verder onder de vertrouwde vlag DVAN Advocatuur & Notariaat

Met de fusie ontwikkelt DVAN zich verder tot een sterke juridische dienstverlener in het middensegment van de Nederlandse markt. Zo bieden wij een nog uitgebreider pakket aan juridische diensten, gecombineerd met een diepgaande kennis van sectoren & rechtsgebieden.

Onze advocaten en (kandidaat-) notarissen behartigen de belangen van vele ondernemingen. Iedereen met vraagstukken die te maken hebben met de verschillende aspecten van ondernemen is bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan de begeleiding van de aan- & verkoop van een onderneming, het oprichten van een onderneming, het opstellen van de juiste algemene voorwaarden, een scan inzake dataprivacy, een advies over een arbeidsgeschil of een fiscaal gunstige herstructurering.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij nodigen u van harte uit kennis te komen maken op een van onze twee centraal gelegen kantoren in Utrecht en in Rotterdam. Verdere informatie over ons kantoor kunt u hier lezen.

Wij zijn op werkdagen tussen 08.30 & 18.00 telefonisch bereikbaar op +31 30 285 03 00 of op + 31 10 313 39 00. U kunt uw vraag ook aan ons mailen via info@dvan.nl.

Graag tot ziens!

REAGEREN OF VRAGEN?