Zomerstop DVAN HR Zoomdates tot 2 september 2020

door: Henriëtte Dekker op 01/07/20 in Arbeid, medezeggenschap & pensioen, Corona, Arbeid, medezeggenschap & pensioen,

Vanaf de lockdown in maart jl. hebben wij met veel plezier wekelijks een DVAN HR Zoomdates gehouden. Tijdens deze wekelijkse sessies hebben wij updates gegeven over de verschillende maatregelen in verband met de coronacrisis (zoals NOW I en NOW II) en kwesties behandeld waar veel relaties van ons tegenaan liepen (is er recht op loon als iemand niet kan werken omdat de kinderen opgevangen moeten worden, kunnen vakantiedagen gedwongen opgenomen worden, is er een recht op thuiswerken etc). Het was voor ons heel erg leuk om op die manier in contact te blijven met onze relaties en zo onze bijdrage te kunnen blijven leveren aan het dagelijkse HR werk.

Nu gaan we de zomerstop in en zullen wij onder andere van onze vakantie gaan genieten. Dat wil niet zeggen dat wij dan stilzitten, want bij ontwikkelingen zullen wij zeker ook tussendoor nog een DVAN HR Zoomdates organiseren (en daar volgt dan zeker een bericht over). In ieder geval pakken wij op woensdag 2 september a.s. van 14.00 uur tot 14.30 uur de draad weer op met onze wekelijkse sessies.

Uiteraard is ons team ook in de zomerperiode bereikbaar voor vragen op het gebied van arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en pensioen.

Wij hopen jullie in september weer te zien bij onze HR Zoomdates en wensen iedereen een goede en zonnige zomer!

Het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Maarten van Kempen, Henriëtte Dekker, Carlijn Schreuder en Hazan Senyuva

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties