"DVAN versterkt Litigation praktijk"

Persbericht

op 25/09/17

Per 1 oktober a.s. treedt Jan Jaap Schelling met zijn Litigation-team toe tot DVAN Advocatuur & Notariaat. 

Rotterdam, 25 september 2017.

Per 1 oktober a.s. treedt Jan Jaap Schelling met zijn Litigation-team toe tot DVAN Advocatuur & Notariaat. Zijn gespecialiseerde (internationale) Litigation praktijk sluit goed aan bij de groeiambities van DVAN.

Jan Jaap is gespecialiseerd in het oplossen van conflicten, het voeren van procedures in en rondom ondernemingen (corporate litigation) en in (internationale) arbitrages. Hij staat een breed spectrum van (internationale) klanten bij en is een "trusted boardroom advisor”.

Quote Risto Larsson, managing partner

Wij zijn buitengewoon verheugd met de komst van Jan Jaap en zijn team. Naast inhoudelijke expertise brengt hij een schat aan ervaring en een groot netwerk mee. Deze stap past goed bij onze groeiambitie. Ik ben ervan overtuigd dat we met de komst van Jan Jaap en zijn teamleden nog beter op de behoefte van onze klanten kunnen inspelen.

Quote Jan Jaap Schelling

Met de overstap naar DVAN, met relatief veel jonge advocaten, zijn mijn twee vaste medewerkers in hun element en heb ik de continuïteit van mijn praktijk gewaarborgd. Bovendien heeft DVAN meerdere disciplines in huis en kan ik mijn cliënten, waar nodig, intern doorverwijzen. Deze stap is dan ook goed voor mijn cliënten, voor mij en voor mijn team en wij hebben er zin in om er met elkaar iets moois van maken.
 

Over DVAN Advocatuur & Notariaat

DVAN Advocatuur & Notariaat is juridisch sparringpartner voor ondernemingen. Met ruim 40 bevlogen professionals bieden zij een compleet pakket aan juridische diensten.

DVAN is gevestigd in Utrecht en Rotterdam en staat al jarenlang hoog in de ranglijsten wat betreft de begeleiding van Fusies & Overnames in het midden- en groot bedrijf. Het kantoor heeft daarnaast een zeer uitgebreide Ondernemingsrechtpraktijk en een Arbeidsrechtpraktijk. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Risto Larsson (managing partner) op +31 (10) 313 3900 / 06 5160 4565 of via risto.larsson@dvan.nl.

lees ook

Nieuwe Uitdaging bij... AKD, Fieldfisher, BarentsKrans en DVAN (Advocatie)

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties