DVAN HR ZOOMDATES

De nieuwe maatregelen van het kabinet en de gevolgen voor HR

op 05/10/20 in Arbeid, medezeggenschap & pensioen, Corona, Arbeid, medezeggenschap & pensioen,

Op maandag, 28 september jl., heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Het leven in Nederland wordt voor 3 weken weer aan banden gelegd. Deze situatie roept nieuwe vragen bij HR en werkgevers op. 

Graag gaan wij tijdens de DVAN HR Zoomdates op woensdag 7 oktober a.s. van 14:00 tot 14:30 uur in op de navolgende vragen.

  • Met welke aangepaste coronamaatregelen moet vanuit HR rekening worden gehouden?
  • Thuiswerken lijkt nu echt de nieuwe norm: hoe ver kan de controle op het werk thuis reiken?
  • Wat zijn de mogelijkheden als een werknemer de (interne) coronamaatregelen niet opvolgt?
  • Mondkapjes op de werkvloer verplichten?
  • Wat is de referteperiode voor NOW 3.0 en hoe vindt de korting plaats als de loonsom meer dan 10% daalt (alleen als de tekst van de regeling NOW 3.0 al gepubliceerd is)?

De Zoomdates zijn bestemd voor relaties van DVAN Advocaten. Iedere eerste woensdag van de maand voorzien wij hen van een update op HR gebied. Ben je nu nog geen klant van ons? Ook dan kan jij gebruik maken van de kennis van ons HR Team. Dit is een mooie manier om kennis te maken met de aanpak en werkwijze van DVAN Advocaten.

Meld je hier aan. Na inschrijving ontvang je van ons per e-mail een link naar het evenement. Om er voor te zorgen dat jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Stuur je vragen per e-mail aan carolien.vosmeer@dvan.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken er naar uit.

Met vriendelijke groet,

Team Arbeid, medezeggenschap & pensioen

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties