Dealteam van DVAN Advocaten: Succesvol in transacties 2020

op 09/03/21 in Fusies, overnames & herstructureringen,

Met trots presenteren wij hier een selectie van de transacties die het dealteam van DVAN Advocaten in 2020 heeft mogen begeleiden. Wij blikken terug op een bijzonder jaar met veel uitdagende transacties.

De corona-pandemie heeft grote impact gehad op de fusie- en overnamemarkt. De dealactiviteiten in Nederland daalden flink. Desondanks heeft ons dealteam in 2020 33 mooie transacties met een totale dealwaarde van ruim 270 miljoen euro succesvol afgerond. Zo hebben wij onder meer Coöperatie Prominent bijgestaan bij de verkoop van een meerderheidsbelang in Totam Seeds aan het beursgenoteerde Japanse MITSUI & Co en begeleidden wij Staay Food Group bij de verkoop van een meerderheidsbelang in Fresh Care Convenience aan Plukon Food Group. Daarnaast hebben wij meerdere private equity partijen, waaronder Rotterdam Port Fund, Venturion en Ifund, bijgestaan in het uitbouwen van hun portfolio.

Voor 2021 verwachten wij een toename van de dealflow. In de eerste twee maanden van dit jaar zagen wij al meer M&A activiteiten vergeleken met dezelfde periode in het afgelopen jaar. Zo mochten wij o.a. Fietsvoordeelshop.nl B.V. bijstaan bij de verkoop van een minderheidsbelang aan Louwman Group en tevens bij de overname van e-bike specialist JUIZZ. Daarnaast hebben wij de verkopers bijgestaan bij de verkoop van Buitendijk Slaman aan Taks Handling Systems en adviseerden wij Koninklijke Doeksen bij de overname van alle aandelen in Vuyk Engineering Rotterdam van Royal IHC.

Wij kijken ernaar uit om de samenwerking met onze klanten en relaties ook in 2021 voort te zetten.

Interesse in onze onderscheidende aanpak?

Heb je vragen, of wil je ook eens onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met één van de specialisten van ons dealteam voor een vrijblijvende kennismaking.

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties