DVAN benoemt IT & Privacy advocaat tot partner

PERSBERICHT

op 13/09/18 in IT- & Privacyrecht,

DVAN benoemt IT & Privacy advocaat tot partner

DVAN Advocaten heeft IT & Privacy advocaat Joost Mosselman (38) benoemd tot salary partner. ICT-dienstverleners en andere klanten van DVAN maken steeds meer gebruik van de juridische expertise van Joost en zijn team om zo up-to-date te blijven in de snel veranderende omgeving waarin IT en privacy een steeds dominantere rol spelen.

Quote Marco Balhuizen (managing partner): “De benoeming van Joost Mosselman tot salary partner past bij de groeistrategie van DVAN waarbij we inzetten op juridische ondersteuning bij IT-vraagstukken. Naast deze focus op IT behoort DVAN al jaren tot de top van kantoren in Nederland wat betreft het aantal gesloten deals in het groot- en middenbedrijf. Joost is strategisch sterk, hij werkt efficiënt en heeft veel ervaring met IT, advisering en procederen. Dit waarderen onze klanten”

Quote Joost Mosselman: “De benoeming als salary partner is een logische stap in mijn carrière, die ook aansluit bij de sterk groeiende IT-praktijk van DVAN. Samen met mijn team begeleid ik klanten bij onder meer software implementatie projecten, IT procedures en privacy compliance trajecten.”

Over DVAN Advocaten

DVAN Advocaten is het advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het groot- en middenbedrijf. Succesvol in fusies en overnames, sterk in herstructureringen en personeel en meester in contracten en geschillen. Bekend in Agri & Food, bedreven in Retail en vertrouwd in IT. DVAN Advocaten adviseert, onderhandelt en procedeert. Samen Succesvol.

REAGEREN OF VRAGEN?