DVAN Advocaten staat Heleon Group bij in de overname van Gillain & Co

op 16/05/18 in Agri & food, Fusies, overnames & herstructureringen,

Heleon Group, leverancier van RVS procescomponenten, heeft de Belgische marktleider en branchegenoot Gillain & Co overgenomen. Het familiebedrijf, opgericht in 1875, blijft zelfstandig opereren en bouwt binnen de Heleon Group haar marktpositie verder uit. Door de overname ontstaat een speler van formaat in de markt van hoogwaardige procescomponenten voor de farmaceutische, life sciences en voedingsmiddelenindustrie.

Met de overname draagt directeur Guy Gillain (4e generatie) het familiebedrijf in vertrouwen over aan het familiebedrijf Heleon Group van Jan Timmer. De overname leidt ertoe dat de marktpositie, diensten, expertise en het productportfolio van zowel Heleon Group als Gillain & Co verbetert. Als gespecialiseerde leverancier van hygiënische apparatuur en RVS-componenten, vult Gillain & Co het productportfolio van Heleon Group aan en andersom schept de acquisitie de mogelijkheid voor Gillain & Co haar markt en assortiment uit te breiden en heeft Gillain & Co toegang tot de grote voorraden binnen Heleon Group.

Onze advocaat Tom van Dijk heeft samen met het Belgische advocatenkantoor Laurius, Heleon Group en Jan Timmer juridisch bijgestaan in de overname van Gillain & Co.

Heeft u vragen over deze transactie? Dan kunt u contact opnemen met Tom van Dijk via het telefoonnummer +31 6 43 37 61 29 of per e-mail via tom.van.dijk@dvan.nl

Het persbericht van Heleon kunt u hier nalezen.

Beeld: © Heleon.nl 

REAGEREN OF VRAGEN?