DVAN Advocaten staat AssemblyPartner bij in samenvoeging met de Confed Group

op 04/09/18 in Fusies, overnames & herstructureringen,

DVAN heeft sociaal ondernemer Peter Hobbelen bijgestaan in de samenvoeging van AssemblyPartner en Confed Group. Na de samenvoeging heeft Peter Hobbelen de rol van CEO op zich genomen van het nieuwe bedrijf dat verder gaat onder de naam Confed Systems.

Confed en AssemblyPartner werken al jaren succesvol samen. Beide bedrijven zijn belangrijke spelers op het gebied van assemblage, montage en productie van hoogwaardige elektronica (EMS – Electronic Manufacturing Services) voor toonaangevende nationale en internationale klanten. Daarnaast delen ze dezelfde maatschappelijke waarden ten aanzien van inclusief ondernemen.

Door de overname krijgt Confed Systems een verdubbeling aan capaciteit. Hobbelen zegt hierover het volgende: “Dat geeft ons de gelegenheid om internationaal steviger in het zadel te zitten, én onze klanten een goed, betaalbaar product aan te bieden dat van a tot z bij één producent is ontwikkeld, vervaardigd en getest. Met de extra kennis en capaciteit die Confed Systems in huis haalt, kan het bedrijf aanmerkelijk meer werk verzetten. Het inclusief ondernemerschap wordt hiermee uitgebreid en krijgt een meer solide positie. Wij kijken naar de mens zelf. Creëren sociale werkgelegenheid en geven iedereen een kans binnen ons bedrijf; mensen met een psychische of lichamelijke beperking, de nieuwkomers in Nederland en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De beperking is soms juist hun grootste talent. Hierdoor maken we het verschil voor onze klanten en de 350 zeer bekwame medewerkers.”

Onze advocaat Tom van Dijk heeft AssemblyPartner juridisch bijgestaan.

Heeft u vragen over deze deal? Dan kunt u contact opnemen met Tom van Dijk. Tom is bereikbaar op het telefoonnummer +31 6 43 37 61 29 of per e-mail via tom.van.dijk@dvan.nl.

Voor meer informatie zie ook het persbericht

Beeld: © assemblypartner.nl

REAGEREN OF VRAGEN?