DVAN Advocaten met IPG transactie genomineerd voor ‘Deal of the Year Award 2020’

op 23/03/21 in IT, Fusies, overnames & herstructureringen,

De transactie van Industrial Packaging Group (‘IPG’) is genomineerd voor de DCFA Deal of the Year Award 2020. Een mooie eer voor onze dealmakers die deze mooie transactie mochten begeleiden. De Dutch Corporate Finance Association (‘DCFA’) reikt deze onderscheiding sinds 2012 ieder jaar uit voor de meest toonaangevende transactie van het jaar. De doorslaggevende factor in de verkiezing is niet de dealomvang, maar de complexiteit van de transactie, de deskundigheid van het dealteam, de creativiteit in de toegepaste oplossing, het multidisciplinaire karakter ervan en het behaalde resultaat.

DVAN heeft IPG, de Luxemburgse familie holding van Gaasch Packaging, begeleid bij het verwerven van een meerderheidsbelang in Dijkstra Vereenigde, distributeur van glasverpakkingen en laboratoriumapparatuur. IPG is een toonaangevende, onafhankelijke en internationale leverancier van primaire verpakkingsproducten zoals flessen en potten ten behoeve van de voeding- en drankenindustrie alsmede de farmaceutica- en de cosmetische producten. Met de overname verstevigt IPG haar internationale voetafdruk aanzienlijk met een sterke strategische partner die een uitstekende reputatie en aanwezigheid in Nederland heeft. Deze overname betekent opnieuw een grote stap in de internationale expansie van IPG.

De jury van de verkiezing, onder leiding van Hans Biesheuvel, heeft uit de inzendingen drie finalisten gekozen. Naast DVAN Advocaten zijn dat Aeternus Corporate Finance en Antea.

De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 31 maart a.s. tijdens een live uitzending vanuit First Impression Studio’s in Tilburg.

Voor DVAN Advocaten is dit de 3e nominatie voor deze prestigieuze prijs. In 2014 eindigde het dealteam op de 2e plaats, in 2016 behoorde DVAN Advocaten tot de winnaars.

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties