DVAN ADVOCATEN KIEST VOOR EEN CENTRALE KANTOORLOCATIE

op 01/09/21

DVAN Advocaten opereert sinds jaar en dag vanuit haar kantoren in Utrecht en Rotterdam. Omdat de wens om intensiever samen te werken over de vestigingen heen al enige tijd bestond en het hybride werken de afgelopen tijd een vlucht heeft genomen, kiest DVAN voor één kantoor als centrale ontmoetingsplek. Hiermee wordt de sociale verbinding en inhoudelijke afstemming tussen kantoorgenoten vergroot. Op deze wijze kunnen wij cliënten nog beter ondersteunen.

Jorin Hagendoorn, managing partner:

Het locatie onafhankelijk werken is, net als bij veel van onze klanten, ook bij ons toegenomen het afgelopen anderhalf jaar. Om het juridisch inhoudelijk sparren en de samenhang verder te bevorderen, hebben we besloten om vanaf één kantoorlocatie te gaan werken en dat is ons bestaande kantoor in Rotterdam. Een aantal collega’s is aan Utrecht verbonden. Zij sluiten zich aan bij andere kantoren. Uiteraard worden de expertisegebieden die wij onze klanten bieden op vertrouwde wijze gecontinueerd.”

Tom van Dijk, partner:

Ook voor onze M&A praktijk is dit een gewenste zet. Overnames zijn intensieve trajecten, waarbij snelheid en creativiteit cruciaal zijn. Nu we alle (overname-)advocaten op één locatie hebben, komt dit de kwaliteit en snelheid van ons werk voor de cliënt ten goede.

Over DVAN

DVAN Advocaten is een multi-service advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in heel Nederland. De advocaten van DVAN adviseren, onderhandelen en procederen op het gebied van fusies en overnames, commerciële contracten, mededingingsrecht, herstructureringen en arbeidsrecht. Deskundig, doeltreffend en daadkrachtig.

DVAN Advocaten is aangesloten bij het internationale netwerk ICLA (International Commercial Law Alliance) waarmee cliënten verzekerd zijn van vertrouwde en kwalitatieve samenwerking met advocaten uit alle werelddelen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jorin Hagendoorn, managing partner via jorin.hagendoorn@dvan.nl of +31 10 313 39 00.

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties