DVAN Advocaten benoemt Tom van Dijk tot partner

op 16/01/20 in Fusies, overnames & herstructureringen,

DVAN Advocaten benoemt Tom van Dijk per 1 januari 2020 tot aandeelhouder/partner. Met deze benoeming versterkt DVAN Advocaten haar fusie- en overnameteam, dat nu bestaat uit vier equity partners en 11 advocaten.

“Met de benoeming van Tom tot partner verstevigen we de slagvaardigheid van onze praktijkgroep F&O. Tom is een gedreven advocaat die gaat voor het beste resultaat. Deze benoeming is een erkenning voor zijn expertise op corporate gebied en zijn jarenlange inzet voor ons kantoor. 

“Ik ben trots op deze volgende stap binnen DVAN Advocaten. Ik zal me nog meer inzetten voor onze cliënten, dit prachtige kantoor en met name de praktijkgroep F&O. Ik kijk ernaar uit om de positie van DVAN Advocaten verder te versterken en bij te dragen aan een duurzame groei van kantoor. Ik dank onze cliënten en kantoor voor het in mij gestelde vertrouwen”, aldus Tom van Dijk.

Tom werkt ruim tien jaar bij DVAN als fusie- en overnameadvocaat. Hij is gespecialiseerd in fusies & overnames, private equity, herstructureringen, vennootschapsrecht en samenwerkingsverbanden tussen aandeelhouders. In december jl. werd Tom nog verkozen tot Overnameadvocaat van het jaar 2019 door overname- en financieringsplatforms Brookz en Dealsuite. Tom won deze onderscheiding mede door de door hem begeleide transacties in 2019 waaronder de verkoop van Agrimarkt aan Jumbo en de fusie van CleanLease en LipsPlus.

REAGEREN OF VRAGEN?