DVAN Advocaten begeleidt Snijpunt bij overname door Harvest House

Een groei in de markt gemaksproducten

door: Tom van Dijk op 08/05/18 in Agri & food, Fusies, overnames & herstructureringen,

Coöperatie Harvest House neemt Snijpunt over

Harvest House en Snijpunt, beiden gevestigd in het Westland, hebben overeenstemming bereikt over een volledige overname van Snijpunt BV en haar zustervennootschap 4-Process Trading BV (tezamen bekend als Snijpunt) door telerscoöperatie Harvest House.

Snijpunt is specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducten. Naast een gegarandeerde continuïteit in de bedrijfsvoering, biedt de samenwerking voor Snijpunt een betere aansluiting op de convenience markt en meer mogelijkheden om concepten uit te werken en in de markt te zetten.

Harvest House is één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Harvest House wil verdere groei realiseren door meer bewerkte en onbewerkte producten in zowel de retail als ook in de out of home markt af te zetten. In beide markten wil zij een bijdrage leveren aan het verkorten van de keten.

DVAN's overname advocaten Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar, die beiden met regelmaat overnames in de Agri & Food begeleiden, hebben Snijpunt juridisch geadviseerd bij deze transactie. 

Heeft u vragen over deze transactie? Dan kunt u contact opnemen met Tom van Dijk via het telefoonnummer +31 6 43 37 61 29 of per e-mail via tom.van.dijk@dvan.nl

Het gehele persbericht kunt u hier nalezen. 

Beeld: © Snijpunt.com

REAGEREN OF VRAGEN?