DVAN Advocaten adviseert de verkoper bij de verkoop van S&H Productfulfilment aan DSV Solutions

op 11/09/18 in Haven, handel & logistiek, Fusies, overnames & herstructureringen,

DSV Solutions heeft alle aandelen in S&H Productfulfilment overgenomen. De naam van de onderneming zal worden gewijzigd in DSV Multi-channel Fulfilment. S&H Productfulfilment heeft een leidende positie in de multi-channel fulfilment in Europa op het gebied van warehousing, response handling, financial fulfilment, product fulfilment, European distribution, customer service, returns handling, e-fulfilment and supply chain management.

DSV Solutions is de logistieke divisie van DSV, een aan de Deense beurs genoteerde internationale organisatie. Deze wereldwijd opererende organisatie is een toonaangevende speler op het gebied van lucht- en zeevracht, wegtransport en contract logistiek.

Door de overname van S&H heeft DSV meer mogelijkheden op het gebied van e-commerce en multi-channel fulfilment waardoor DSV nog meer service kan bieden aan klanten op het gebied van business-to-business en direct-to-consumer multi-channel fulfilment.

Onze advocaten Stijn van der Stap en Nathalie van Hellenberg Hubar hebben de verkoper begeleid bij deze transactie.

Heeft u vragen over deze deal? Dan kunt u contact opnemen met Stijn van der Stap. Stijn is bereikbaar op het telefoonnummer +31 6 51 15 27 33 of per e-mail via stijn.vanderstap@dvan.nl.

Voor meer informatie zie ook het persbericht.

Beeld: © dsv.com

REAGEREN OF VRAGEN?