Branche Update Agri & Food

april 2021

op 19/04/21 in Agri & food,

'Risicobeheersing bij marketing uitingen' is het thema van de volgende DVAN A&F Zoomdate die we voor alle bedrijven in de Agri & Food branche op donderdag 27 mei a.s. organiseren. Graag nodigen we je uit om aan deze sessie deel te nemen en met onze experts te discussiëren.

Op het programma van de DVAN Academie staan in de komende maanden nog meer online bijeenkomsten. Onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht, medezeggenschap & pensioen en fusies & overnames praten je binnen één uur bij over actuele thema's, die o.a. de A&F sector raken. In deze Branche Update Agri & Food vind je meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding.

In de rubriek 'Recente juridische ontwikkelingen' bespreken wij wetgevingstrajecten ten aanzien van ingrediënten en wij gaan in op de ACM, die in 2021 ook op de agro-sector zal focussen. Verder geven we tips in het kader van de afbouw van de corona maatregelen en uitleg over het personeelshandboek. Daarnaast besteden we aandacht aan de WHOA en de randvoorwaardenkorting.

Tot slot presenteren wij een selectie van recente zaken die ons team in de afgelopen maanden heeft mogen begeleiden. 

Voorsprong door kennis – dat willen wij je met deze Branche Update wederom bieden.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan nodigen wij je uit met ons contact op te nemen.

Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet, maar wil jij je hiervoor aanmelden? Stuur dan een e-mail naar tamara.trarbach@dvan.nl.

Lees hier de actuele Branche Update Agri & Food

De branchegroep Agri & Food

Meer publicaties over dit onderwerp

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties