DVAN F&O Zoomdate: Vendor loans en achterstellingen in tijden van corona

Donderdag 22 april 2021 van 12:00 tot 12:45 uur

Wij zien in de praktijk dat (achtergestelde) geldleningen / vendor loans steeds vaker voorkomen om een transactie mogelijk te maken. Daarbij komen een aantal aandachtspunten op, zoals onder welke voorwaarden wordt achtergesteld ten opzichte van de bank en wat zijn de mogelijkheden tot verrekening van de geldlening met eventuele claims uit hoofde van de transactie. Hieraan besteden wij aandacht in de volgende DVAN F&O ZOOMDATE. Ook zal nader ingegaan worden op betalingsproblemen (al dan niet door corona) van koper en de gevolgen hiervan voor een achtergestelde geldlening.

Graag nodigen wij je uit voor:

de achtste DVAN F&O ZOOMDATE: Vendor loans en achterstellingen in tijden van corona

Om ervoor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: donderdag 22 april 2021
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Nathalie van Hellenberg Hubar en Tom van Dijk
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team Fusies, Overnames & Herstructureringen