Uitnodiging Online Kennissessie: COVID-19 M&A Update

M&A DEALS IN EEN LOCKDOWN!

Gezien de grote impact van de “coronacrisis” op de M&A markt hebben wij besloten om de voorjaarsbijeenkomst van onze F&O kennislunch alsnog te organiseren in de vorm van een online kennissessie. De gevolgen van deze crisis zijn te merken in vrijwel alle stadia van het transactieproces en zelfs nadat de transactie is afgerond zijn er omstandigheden en wijzigingen waar u rekening mee zal moeten houden. 

Onze specialisten zullen u tijdens deze kennissessie niet alleen meenemen in de juridische ins en outs van de huidige veranderde markt (vanuit de verschillende juridische invalshoeken), maar zullen zij in het bijzonder ook aandacht besteden aan een speciaal door ons ontwikkelde “corona”-protocol als oplossing voor vastgelopen transacties. Ook zal aandacht worden besteed aan de spoedwet elektronisch vergaderen en de daarin opgenomen mogelijkheden om de algemene vergadering en de publicatie van de  jaarrekening uit te stellen.       

De kennissessie vindt op donderdag 23 april a.s. plaats om 14:00 via Zoom.

Om er voor te zorgen dat ook u het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij u graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen beantwoorden wij nadien! U kunt dat doen door een mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Tot slot bieden we u graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar uw (persoonlijke) situatie. Mocht u daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Programma

14:00 – 14:45: presentatie door Stijn van der Stap & Mustafa Sahan

14:45 – 15:15: Q&A sessie

Deelnemen

De kennissessie is via Zoom te volgen. U kunt zich makkelijk, via uw browser, toevoegen aan de online vergadering door op de volgende link te klikken: https://zoom.us/j/92884251426?pwd=d0RKK3UwazVBUGFaWGc5MXdJQXI3Zz09.

Vul dan de volgende gegevens in:

Meeting ID: 928 8425 1426

Password: 727390

Om:

een beetje grip te krijgen op het aantal aanmeldingen, willen we u vragen om per e-mail (tamara.trarbach@dvan.nl) kort te laten weten of u erbij bent; en
de interactie te vergoten, willen wij u vragen dat u tijdens de sessie ook uw webcam aanzet en met uw volledige naam deelneemt. 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.