Seminar ‘Voedselkwaliteit en –veiligheid’

Mérieux NutriSciences organiseert op donderdag 23 januari 2020 het seminar ‘Voedselkwaliteit en –veiligheid’. Experts uit de sector informeren u over nieuwe ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie. Het thema van deze editie luidt: ‘Tools voor de kwaliteitsmanager’. 

DVAN levert een inhoudelijke bijdrage aan dit seminar. Marco Balhuizen, Partner Agri & Food van DVAN, zal aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden bespreken wanneer marketing van levensmiddelen tot misleiding van consumenten kan leiden.

Programma

12:00 uur       Ontvangst met lunch (buffet)
13:00 uur       Praktijk demo Safety HUD
                      Mevr. Ouafae Akkouh, Mérieux NutriSciences
13:45 uur       Lekker of niet lekker? Dat is de vraag!
                      De heer Hans-Peter Voss, Mobiel Centre, sensorisch lab
14:30 uur       Pauze
15:15 uur       Marketing & misleiding
                      De heer Marco Balhuizen, DVAN Advocaten
16:00 uur       De wijzigingen in de FSSC 22000!
                      Mevr. Dominique Timp en mevr. Annelies van Oosterom, DNV-GL
16:45 uur       Netwerk mogelijkheid met borrel

Locatie

Het seminar vindt plaats in congrescentrum 'De Reehorst', Bennekomseweg 24 te Ede. Deze locatie is eenvoudig te bereiken via de A12/A30 en is op loopafstand van het treinstation Ede-Wageningen.

AANMELDEN

U kunt zich tot uiterlijk 10 januari 2020 aanmelden. Houd er rekening mee dat wij een maximum aantal deelnemers kunnen ontvangen, dus meld u snel aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij zouden het zeer op prijs stellen om u te mogen verwelkomen tijdens deze interessante dag. Voor nadere informatie, kunt u contact opnemen met Marco Balhuizen.

Graag tot ziens op 23 januari a.s. in Ede.