Kennislunch F&O najaar 2018

werknemersperikelen in de overnamepraktijk

Beste relatie,

Graag nodigen wij u uit voor de kennislunch F&O dit najaar. DVAN nodigt haar klanten en relaties regelmatig uit voor bijeenkomsten waarin het delen van kennis en de mogelijkheid tot netwerken centraal staan.

Dit najaar staat het onderwerp "werknemersperikelen in de overnamepraktijk" centraal. 

Medewerkers vormen het hart en ziel van ieder bedrijf. Bij een overname komt hun positie echter ook op de agenda te staan. Niet alleen materieel met vragen over behoud of wijziging van arbeidsvoorwaarden, maar ook over de invloed van werknemers op het overnameproces zelf. Als overnamespecialist, is het belangrijk om die risico's in beeld te hebben.

U kunt zich inschrijven voor de kennislunch in Rotterdam op dinsdag 6 november 2018 of in Utrecht op donderdag 8 november 2018.

Werknemersperikelen in de overnamepraktijk

Wanneer is sprake van overgang van onderneming en wat zijn de consequenties daarvan? Wat als medewerkers niet mee over willen? Wie is waarvoor aansprakelijk? Kunnen de arbeidsvoorwaarden worden geharmoniseerd? Kunnen mensen ontslagen worden bij een fusie of overname? Wat is de rol van vakbonden en ondernemingsraden?

Maarten van Kempen praat u tijdens deze kennislunch graag bij over de actualiteiten en staat aan de hand van praktijkvoorbeelden ook stil bij enkele do's en don'ts. Maarten is betrokken geweest bij vele reorganisaties en overnametrajecten en als erkend medezeggenschapspecialist adviseert en procedeert hij regelmatig over de positie van ondernemingsraden. 

Programma

12.00 - 12.30 uur - Ontvangst
12.30 - 13.30 uur - Presentatie tijdens lunch
13.30 - 14.00 uur - Vragen en discussie

Data & locaties:
  • Rotterdam - 6 november 2018
  • Utrecht - 8 november 2018
Inschrijven